Kort om Hjerting IF

Målsætning
Målet er at give alle mulighed for at spille fodbold - hele året rundt - på det niveau, der passer til den enkelte spillers lyst, indstilling, ambition og talent. Såvel top som bredde skal tilgodeses og respekteres. Endvidere er målet, at medlemmerne får nogle positive og sjove oplevelser. Læs om klubbens børne- og ungdomspolitik "Holdninger & Handlinger".

Lidt om klubben
HIF Fodbold er en en underafdeling af Hjerting Idrætsforening, og hører sportsligt under DBU Jylland Region 4. Fodboldafdelingen har godt 600 aktive fordelt på ca. 470 medlemmer, hvoraf godt 400 er ungdomsspillere (70 piger og 330 drenge) og 70 er seniorer/oldboys samt 120 frivillige og ulønnede ledere og trænere.

Aktive forældre
Foreningen er baseret på indsatsen fra frivillige ledere og trænere. Især i børne- og ungdomsafdelingen er forældrenes indsats påkrævet. Det kan være som træner eller leder, eller en hjælpende hånd, når det er nødvendigt - f.eks. som dommer, hjælp til stævner, til sociale arrangementer mv. Man forpligtiger sig kun i det omfang, man selv ønsker. Forældre til et barn i U8 til U15 som yder minimum fem timers hjælp, sparer 500 kr. i kontingent. Læs om vores Klubhjælp-ordning her. Kontakt dit barns afdeling, hvis du har lyst til at yde et bidrag til HIF's aktiviteter. Ledige job kan findes her.

Klublokalet ved Nordvang hallen
Er rammen om klublivet. Her samles man før og efter kampe, til forældre- og spillermøder, socialt samvær omkring en landskamp mv.

Sponsorer gør en forskel for klubben og lokalsamfundet
Klubben bliver sponsoreret af et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv. Dette sker såvel i form af betaling af spilledragter, som i form af bandereklamer mv. Har du et sponsoremne så kontakt Fodboldens Venner for en uforpligtende snak. Kontaktoplysninger på vores sponsoransvarlig findes her. Støt vores sponsororer - de støtter din klub.

Hjerting Byfest - Made By HIF
Frivillige under HIF Fodbold har siden 2009 – med undtagelse af 2014 – hvert år arrangeret Hjerting Byfest. Byfestdagene er med til at samle hele Hjerting omkring gode og sjove oplevelser for alle aldre, samtidig med at overskuddet går ubeskåret til glæde og gavn for foreningslivet i Hjerting. Læs om Hjerting Byfest her.

Plan 2017: Hjerting Sports- og Kulturhus
Hjerting IF arbejder hårdt på at få et sports- og kulturcenter ved idrætsanlægget i Tobølparken (tennisbanerne på Nordvang). Faciliteterne skal bl.a. indeholde cafe, spinning- og fitnessrum, omklædningsrum, mødelokaler, en sal som bl.a. kan anvendes til gymnastik, Hjerting Revy, foredrag etc. Projektet kommer til at koste ca. 14 mio. kr., og HIF håber, at det kan stå færdigt i 2017. En husstandsindsamling og en række indtægtsgivende aktiviteter skal, sammen med en ansøgning om tilskud fra kommunen, fonde og Grandelauget, i forbindelse med Grandelaugets salg af boldbanen på Idrætsalle, sikre finansieringen af projektet. Læs om Hjerting Sports- og Kulturhus her

Klubbens vedtægter
Hjerting Idrætsforenings vedtægter.