Indmeldelse af nye medlemmer

Hvis du ikke før har spillet fodbold i HIF, eller ikke kender dit DBU login, så kan du oprette dig som ny bruger herunder.

Har du tidligere spillet fodbold i en DBU klub, så er du allerede oprettet i vores systemer. Har du glemt dit brugernavn og adgangskode, kan du ændre din adgangskode ved at klikke på linket under din årgang herunder.

Medlemmer fra sidste sæson bliver automatisk opkrævet kontingent, hvis de fortsætter i HIF.

Kontingentsatser og regler
Du opfordres til at nærlæse vigtige informationer om kontingent.

OBS: Hvis familien bliver en del af Klubhjælp-ordningen, så får I 500 kontingentkroner retur, når sæsonen er slut (dvs. efter juli måned). Gælder U8 til og med U15. Læs mere om Klubjælp-ordningen

Ved indmeldelse fra januar til juni
OBS: Kontingentsatsen herunder er for et helårligt medlemskab. Når du klikker på linket "indmeldelse i afdelingen", så kan du se den reducerede kontingentsats for perioden 1. januar til 30. juni.

Der er for nye U8-U15 medlemmer som indmeldes i perioden januar til juni ingen forpligtigelse til at være en del af Klubhjælp-ordingen (idet opgaverne sandsynligvis er blevet fordelt), og vælger forældrene alligevel at hjælpe, kan de ikke opnå yderligere kontingentrabat i henhold til Klubhjælp-ordningen.

Gratis prøveperiode
Nye medlemmer har altid en gratis og uforpligtende prøveperiode på 14 dage, inden de skal indmelde sig, hvis de ønsker at være aktiv i HIF Fodbold.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at spørge vores kontingentopkræver.