HIF er tilbage med seniorfodbold

Tirsdag den 16. januar 2018, var der træningsstart på kunstgræsbanen i Guldager Idrætscenter, og der var et rigtig flot fremmøde på årets første træningsaften.

- Vi træner i opstarten 1-2 gange per uge, fast hver tirsdag kl. 19, og alle tidligere som nye medlemmer er velkomne, udtaler seniorformand Arvid Mouridsen med optimisme i stemmen.

Arvid Mouridsen er sammen med seniorudvalgsmedlem Thomas Øbo Sørensen og de to dygtige og erfarne trænere, Lars Grønne og Henrik Wagner, trukket i arbejdstøjet for at genrejse seniorfodbolden i Hjerting.

Serie 5-holdet, som klubben satser på avancerer hurtigt i rækkerne, kan få følgeskab af et serie 6-hold, hvis der er spillere til det.

Afdelingen træner hver tirsdag kl. 19.00 til 20.30 på på kunstgræsbanen i Guldager Idrætscenter – og ydereligere hvis der er ledige tider. Fra omkring 1. april vil træningen foregå tirsdag og torsdag i Hjerting.

- Allerede fra foråret vil HIF's ungdomsafdeling, i øvrigt en af områdets største, samarbejde med seniorafdelingen omkring træning og kampe, så vi tror på, at fremtiden ser lys ud for seniorfodbolden i HIF, slutter Thomas Øbo Sørensen med samme engagement for projektet som alle involverede.

Yderligere information kan du få hos Arvid Mouridsen på tlf. 3139 6560 eller Thomas Øbo Sørensen på tlf. 2811 8160.

Vi glæder os til at se dig!

Vores tilbud til seniorspillere
Vi kan tilbyde dig en del!
▶ Dygtige trænere
▶ Op til 3 ugentlige træningspas
▶ Faste tider på kunstgræs
▶ Mulighed for deltagelse i fælles spisning
▶ Ledere med styr på alt det praktiske
▶ Et nyt netværk
▶ Mange sociale oplevelser
▶ Et gratis Nike træningssæt til din rådighed

Nike tøjkollektion
Se HIF's smarte Nike klubkollektion her.

Seniorhold under HIF
Se de aktuelle hold på DBUs hjemmeside her.

Træningstid og sted
Frem til omkring 1. april træner vi fast alle tirsdage kl. 19.00 til 20.30 på kunstgræsbanen i Guldager Idrætscenter. Efter den 1. april foregår træningen tirsdag og torsdag i Hjerting.

Fysioterapeut-ordning
Fysioterapeut Thomas Weis er tilknyttet HIF. Han er dygtig, og tager kun 125,- for 30 minutters behandling (inklusiv hans forbrug af creme, tape mv.). Døjer du med "småskavanker" så ring/sms til Thomas for en uforpligtende snak på 28 12 04 63.

Bliv medlem - prøv gratis og uforpligtende i 14 dage
Du er meget velkommen til gratis og uforpligtende at komme og deltage i træningen for at opleve, om HIF seniorfodbold kan være noget for dig. Det tror vi selvfølgelig på!

Skriv/ring til os - eller mød blot op på træningsbanen. Vi glæder os til at tage godt imod dig! (-:

Yderligere information/kontakt
Seniorformand Arvid Mouridsen.
Ring/sms ☎ 3139 656.