”Let's get together” - Ideer til sociale aktiviteter

Sociale aktiviteter har til formål, at:

• lærer hinanden bedre at kende
• skabe fælles historier 
• bryde den daglige rutine!

Der er masser af muligheder for at lave sociale aktiviteter – bowling, fodboldgolf, minigolf, deltagelse i stævner, svømning, gocart, spejderaktiviteter, legeland, teambuilding, overnatning i hallen, afslutningsfester, socialt samvær i klublokalet m.v. Læs også om A-sport her på siden. 

I det følgende vil vi kort præsentere en række ideer til sociale aktiviteter i ungdomsafdelingen, som ikke kræver vildt meget forberedelse.

Mad er altid godt – holdspisninger (evt. sammenskudsgilde) efter træning eller kamp m.v.

Lej den lokale biograf – lav en aftale med Bio City om at ’købe’ en fremvisning udenfor ”primetime”! Inviter hele klubben.

’Soccer in the Hood’
Ryk træningen ud af de vante rammer, således at træningen foregår på stranden, i Marbæk Plantage, på et grønt område, en militær forhindringsbane, på den lokale streetbane, SEPEs flexfodboldbaner m.v.

Aktiviteter på tværs af årgang, afdeling og køn:

• Træningspas fredag eftermiddag med efterfølgende spisning i klubhuset

• Five-a-side/Superliga for hele ungdomsafdelingen

Aktiviteter med andre klubber:

• Besøg en anden klub på en træningsaften – de står for træning og efterfølgende forplejning – og to måneder efter er det jer, der er værter.

• Klubrally: Lav aftaler med en gruppe forældre og f.eks. U14-årgangen i tre andre klubber om at I laver en fælles lørdags- eller søndagsevent. Hver klub planlægger en aktivitet af en times varighed – træning, teambuilding, kampe m.v. – og herefter er det videre til en ny aktivitet i en anden klub. Frokost indtager alle hold det samme sted, og alle hold medbringer mad til en frokostbuffet.

Læs også om A-sport.

Aktiviteter tiltrækker -
gode relationer fastholder! (-: