Kampafvikling

Kampfordeler for 5-, 8-, 9- og 11-mands
Find kontaktoplysninger her.

Ansvarsområde

  • Tilmelde hold til turneringer
  • Bestille baner og omklædningsrum
  • Kontakt til dommerklub
  • Flytning af hjemmekampe

Fastlæggelse af kamptidspunkter
Den arrangerende klub bestemmer kamptidspunktet i forbindelse med træningsturnering og hovedturnering. Ved hjemmekampe aftales så vidt muligt med de enkelte trænere forud for turneringsstart. Vi vil forsøge at samle ungdomskampene, således at de bliver afviklet samme dag på hjemmebane.

Når kamptidspunktet er fastsat, skal der væsentlige grunde til at ændre dette. Der udføres automatisk dommerbestilling i 11-mands trænings- og hovedturnering. Øvrige kampe dømmes af afdelingens forældre.

Ændring af kamptidspunkter - senest 4 uger før
Er det nødvendigt at flytte en kamp, skal dette meddeles til jeres modstander senest 4 uger før. I tager selv kontakt til modstanderen.

På forsiden af DBU Jyllands hjemmeside kan du via "Søg klub/hold"-feltet finde kontaktpersoner i modstanderklubben.

Udekampe:
Når der er aftalt en ny tid med modstanderen, så flytter hjemmeholdets kampfordeler kampen. Vores kampfordeler skal ikke involveres.

Hjemmekampe:
Når der er aftalt et nyt spilletidspunkt - eller et par alternative tidspunkter - med modstanderen, så informeres vores kampfordeler, som endelig afgør om en af de ønskede spilletidspunkter kan passe ind i klubbens kampprogram mht. til ledig banetid.

Endelig spilletid meddeles til afdelingslederen/holdlederen og til udeholdet via Kluboffice, og såfremt der ændres i disse, vil kampfordeleren give meddelelse herom til alle implicerede.

Aflyses, ændres eller flyttes en hjemmekamp skal det altid gå gennem kampfordeleren.