Resultatindberetning

Alle resultater skal være indtastet via DBU app'en eller indtastet via KlubOffice2 senest en time efter kampen/stævnet. Det er gratis at benytte DBU app'en. Kampens resultat indberettes under 'værktøjskassen'.

For at få adgang til DBU’s App, skal du først være oprettet i DBU’s Kluboffice. Det bliver du ved at sende dine kontaktoplysninger og din fødselsdato til vores administrativ koordinator.

U8 til og med Oldboys/Oldgirls skal indberette resultater.

U8 til og med U12
Her offentliggøres resultater og stillinger ikke jf. DBU's Holdninger og Handlinger. Det er dog vigtigt, at resultaterne indberettes, da de bruges administrativt til at ombryde rækkerne m.m. i vinterpausen.

OBS: Ved stævneform (U8-U11) er det arrangørklubbens ansvar at resultaterne indberettes. Ved enkeltkampe (U12 og opefter) er det hjemmeholdets ansvar.

U13 og opefter
Her kan man se resultater og stillinger på DBU's hjemmeside.
Det er hjemmeholdets ansvar, at resultaterne indberettes.
Der spilles frem til regionsfinaler i disse rækker.

Hvis du skulle komme til at taste forkert, kan du indenfor en time efter indtastningen ændre resultatet til det korrekte. Hvis du først opdager det efter en time, skal du kontakte DBU Jylland Region 4, som vil rette resultatet hurtigst muligt.

Generelt bedes du altid kontakte DBU Jylland Region 4 indenfor normal åbningstid, hvis du fx har følgende problemer:

• Du har problemer med det elektroniske holdkort
• Du har tastet forkert resultat
• Du har tastet forkert kampnummer

Kontaktinfo på DBU Jylland Region 4 finder du her.

OBS: Ikke indberettede resultater straffes med bøde
Kr. 15,- pr. manglende resultat ved stævner og kr. 75-, pr. manglende resultat ved enkelte kampe.
Det er muligt at tjekke manglende resultater for klubben via KlubOffice2 - turneringsadministration - resultatindberetning. Her vil kampe (hjemme/ude), hvor der ikke er indberettet resultat, fremgå.