Fyn, fodbold og en fed weekend

Så har U14 drengene været på tur til Fyn, nærmere bestemt til Øens Hold Cup, der blev afholdt i Horne. En weekend hvor det sociale var i højsæde, krydret med fodbold og frostvejr.

25 friske drenge samt en lille håndfuld trænere/forældre samt en kæmpe bunke bagage satte fredag den 11. november kursen mod det fynske land. Forud var en weekend med hygge og fodbold, så humøret var højt.

Det ene hold (HIF 1) havde den første kamp fredag aften, som blev spillet på en frossen græsplæne. Om det var frosten eller det faktum at gassen var gået lidt af ballonen vides ikke, men kampen faldt i ud til drengenes fordel. HIF 1 tabte 0-3 til Ledøje Smørum – en lidt træls start.

Lørdag morgen startede med fødselsdagssang for Jannik – så var dagen ligesom startet godt. Ikke så ringe……

Begge hold – HIF 1 og HIF 2 havde 2 kampe lørdag. HIF 2 ligger ud med at spille mod Ringe, og startede rigtigt fint ud. HIF 2 kommer foran 1-0, men kommer hurtigt bagud med 1-2. De får det dog vendt, og fører 3-2 ved pause. I anden halvleg går de lidt ned på energi og koncentration. Kampen ender 3-9 til (knap så) Ringe.

I dagens anden kamp skulle HIF 2 møde en flok svenskere fra Kvarnby ved Malmö. Drengene skal finde sig til rette i de første 5 minutter, men derfra tager det fart. De kommer hurtigt på 1-0, og når at skrabe en 2-0 hjem ved halvleg. I anden halvleg banker de 3-0 målet ind. Svenskerne reducerer til 3-1 inden drengene stille og roligt lukker kampen med 4-1. Super kamp drenge!

HIF 1 fik oprejsning efter nederlaget fredag aften og vandt dagens første kamp 2-1 mod OKS. Forud ventede kampen mod Kolding N. Der blev lagt taktik, opvarmet og tænkt tanker af en eller anden art…….desværre for drengene var dette ikke nok – HIF 1 nuppede lige et nederlag på 0-2.

Resten af lørdagen blev brugt til socialt samvær, spisning samt fortsat fejring af fødselsdagsbarnet, Jannik. Jo, jo…..det er nu ikke så ringe………

Søndag havde begge hold en kamp hver. HIF 2 startede med en kamp mod Ledøje Smørum som de vandt smukt og elegant med 4-1. HIF 1 havde noget at leve op til. HIF 1 mødte Galten FS og vandt deres kamp lige så smukt og elegant med 4-0. HIF drengene kunne drage hjem til Vestkysten med æren i behold og ikke mindst med endnu en god fodboldtur hvor der blev hygget og spillet bold.

Tak til drengene for jeres altid gode humør og gode kampe og mange, mange tak til trænere og forældre som bakker op om drengene.

Der er stadig plads til flere friske drenge! :-)

Kom og få en gratis og uforpligtende prøveperiode på 14 dage - vi tror på, at du bliver vild med spillet og kammeratskabet! 

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingen for yderligere information - find kontaktoplysninger her.


Oprettet: 11-2016