U14 drenge – vil og kan andet end fodbold

Kan man andet end at træne, spille fodbold og tage til stævner med en flok teenager drenge som ellers er vilde med bold?
Det kan man!

Vi har i afdelingen taget udfordringen op og prøver at tænke ud af boksen. Vi har indført noget som vi kalder A-Sport. Det handler om alternativ sport som vi prøver at tilbyde drengene og forældrene. Det handler især om det sociale og om at være sammen om noget andet end fodbold.

Indtil nu har vi været ude og løbe i Vognbølsparken, hvor man kan tilmelde sig ganske gratis via www.parkrun.dk (OBS: ved tilmelding kan du angive "Hjerting Idrætsforening" som din løbeklub). Der løbes hver lørdag fra kl. 09:00 og ca. en time frem. Ruten er på 5 km, så alle kan være med. Vi havde en fantastik dag i skoven, som klart kan anbefales.

Vi har afprøvet aerobic ved Fitness World i Ådalsparken – Vi kan melde, at der var nogle som havde ømme muskler dagen efter.

Sidst har vi været til boksetræning, hvilket også var en succes. En sport som vi har prøvet før med nogle af drengene, men helt klart noget som godt kunne tåle en gentagelse.

Vi har andre gode A-Sport muligheder liggende i støbeskeen til drengene – vil blot nævne: Crossfit, Line Dance, MTB, Karate, Kick boksning, Løbeskoling (atletik), Fodboldgolf, Folkedans og Golf.

Som lidt ekstra tilbyder vi drengene, at mødes en fredag aften i hver måned, hvor vi laver en hygge aften for dem. Konceptet er at vi skal hygge os, spise sammen og lave noget sammen.

Vi har afholdt en aften indtil nu, hvor vi mødtes i klubhuset og drengene spillede en FIFA turnering på Play Station. Maden blev bragt at vores fantastiske forældre, så det var dejligt nemt.

Ud fra de oplevelser vi har haft indtil nu, er ovennævnte helt klart noget, som kan anbefales til andre. Vi vil gerne tage den ekstra tjans det nu giver, hvis vi kan være med til at fastholde drengene i en god sport og godt socialt samvær.

Støt HIF hver gang du tanker!
Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet!
Bestil et gratis OK Benzinkort på under 1 minut - klik her.


Oprettet: 11-2016