Alle storsponsorer har forlænget

Ved et hyggeligt arrangement hos Hotel Britannia blev det markeret, at alle hoved- og guldsponsorer i Hjerting IF Fodbold har forlænget deres aftaler med klubben. Det drejer sim om Dansk Revision, Hotel Britannia, Ingvard Christensen, Sportigan, Nike, Nykredit, Skjern Bank og City Optik.

I HIF glæder vi os over aftalerne, som giver os mulighed for at udvikle vores fodboldklub yderligere til glæde og gavn for over 500 aktive medlemmer og frivillige.

Fodboldens Venner (HIFs sponsorafdeling), som i øvrigt oplever en fantastisk opbakning til aktiviteterne i HIF, vil snart præsentere en ny hovedsponsor.

Stor tak til alle virksomheder, som bakker op om det lokale foreningsliv. Uden sponsorer ville vi ikke kunne fastholde det samme tilbud til vores mange medlemmer.

Haves: Frivillige ildsjæle og en attraktiv målgruppe
Det anerkendte sponsorbureau, Promovator, har i analysen SponsorTrends 2014, hvor de bl.a. spørger ind til forbrugernes holdning til støtte af de frivillige kræfter, dokumenteret at 56 % af Danmarks befolkning er ”meget enig i/enig i”, at de er tilbøjelige til at støtte en virksomhed, som støtter de frivillige kræfter indenfor sport og kultur.

Kender du en som vil høre om muligheden for at støtte HIF?
Så tag endelig en uforpligtende kontakt til vores sponsorafdeling.
Se kontaktoplysninger her.

Billedetekst: Fra højre ses Torben Hansen, Dansk Revision, Allan Vad, Skjern Bank, Allan Nielsen, Hotel Britannia og Anders Boe, Sportigan Promotion. Øvrige storsponsorer var desværre forhindret i at deltage.


Oprettet: 03-2017