First Stop er ny hovedsponsor i HIF

Steffen Ruth fra HIF’s sponsorafdeling, Fodboldens Venner, og Andreas Kjærgaard fra First Stop dækcenter i Sædding har netop indgået en 3-årig samarbejdsaftale. En aftale som begge parter er særdeles godt tilfreds med. Aftalen betyder blandt andet, at First Stops logo fremover vil ses på ryggen af alle klubbens spilletrøjer.

Andreas Kjærgaard, som ejer det nyetablerede First Stop dækcenter i Sædding udtaler:
- Med denne aftale har vi en helt unik mulighed for at blive synlige i det lokale idrætsliv. Det er meget vigtigt for os at arbejde lokalt og bakke op omkring aktiviteter i Esbjerg.

Andreas Kjærgaard fortsætter:
- Hjerting Idrætsforening er styret af en masse dygtige og engagerede frivillige, som er med til at gøre en kæmpe positiv forskel for idrætslivet i Esbjerg, og det er derfor med stor glæde, at vi påbegynder et samarbejde med HIF Fodbold, så vi også kan støtte dem i deres daglige arbejde.

Flere kunder i butikken
- Det er klart, at en sådan sponsoraftale går begge veje, og jeg forventer da også, at vores sponsorat kommer til at betyde endnu flere kunder i vores nye First Stop dækcenter på Håndværkervej 42. Et godt samarbejde, er når begge parter får udbytte af aftalen, siger Andreas Kjærgaard.

Steffen Ruth fra HIF har følgende kommentarer til aftalen med First Stop i Sædding:
- Vi er glade og stolte over aftalen med First Stop, som kan hjælpe os med at nå vores mål til glæde for over 550 aktive medlemmer og frivillige i HIF Fodbold, fortæller Steffen Ruth.

 


Oprettet: 05-2017