Glæd dig til Hjerting Byfest 2016

To dage med fest i Hjerting. Det sker fra fredag den 26.august til lørdag den 27. august, og festudvalget under HIF Fodbold, som arrangerer festen for syvende gang, har igen et ambitiøst program.

EnergiLøbet foregår under Hjerting Byfest
Løbsudvalget og festudvalget er i år blevet enige om at holde de to begivenheder samtidig, så løbet får start fra festpladsen ved Nordvangskole om lørdagen.

Deltagerne kan i år vælge mellem hele 6 distancer. Helmarathon, halvmarathon, 11.2 km, 7.2 km, 4,6 km og børnemarathon på 2.5 km. EnergiLøbet bringer deltagerne rundt i smukke Hjerting, Sjelborg, Marbæk og en del af Nationalpark Vadehavet. Find yderligere information på energiloebet.dk.

Fri entré til musik hver dag
Igen i år er der hver dag fri entré til et musikarrangement. Fredag aften vil Live Deluxe tænde op for festen i selskab med Coldplay, U2, Michael Jackson, Maroon 5, Nephew, Medina, Depeche Mode og mange flere...

Lørdag eftermiddag spreder Tanni god stemning på festpladsen. Hendes akustiske versioner, hendes varme, mørke stemme og hendes gode kontakt til publikum er en kombination, der ofte går direkte i hjertet.

Noget for alle aldre
For børnene er der om fredagen fri entré til trylleshow, sjov og magi. Begge dage er der et stort legeland med oppustelige klatretårne, rutsjebaner, hoppeborge og Segways. 

Den traditionsrige og velbesøgte seniorfrokost er igen på programmet fredag middag. På opfordring præsenterer vi en nyskabelse i form af et vin- og tapasarrangement fredag aften. 

250 til teltfest lørdag aften
Byfesten kulminerer i en stor teltfest lørdag aften med op mod 250 deltagere, som dukker op til fælles spisning, cocktailbar, professionelle bartendere og byens bedste Martin Deejay, som nok skal få stemningen i top og gang i dansegulvet.

Billetsalget er startet online
Det endelige program vil du kunne finde på facebook.com/hjertingbyfest. Programmet vil også blive husstandsomdelt i Hjerting.

Billetter til seniorfrokost, vinsmagning og lørdagsfesten kan købes online her.

Gå ikke glip af årets fest i Hjerting. Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen den 26.august og l lørdag den 27. august.

Byfestudvalget

PS: Du kan følge Hjerting byfest på facebook.com/hjertingbyfest


Oprettet: 06-2016