Så kom Hjerting på plakaten

HIF har fået lavet en flot plakat med kendte motiver som Hjertingfiskeren, Hjerting Kirke, Hjerting Badehotel, Jon & Dittes Hus, Hjerting kanerne - og selvfølgelig stranden og Strandpromenaden ..

Den flotte indrammede plakat måler 30x40, og kan fås for kun 300,- inklusiv sort ramme og forsendelse til afhentning i butikken i Hjerting Badehotel.

Et begrænset antal kan nu også købes i butikken i Hjerting Badehotel :-)

Og alle som har købt en online senest 20. april kan også hente den i butikken. Strandpromenaden 1, 6710 Esbjerg V.

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag-fredag: 11.00 - 17.30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: 09.00 - 13.00

Du kan stadig nå at købe den flotte Hjerting-plakat her:
www.byplakat.com/product-page/hjerting-30x40-incl-sort-ramme

OBS: Billedet herunder og på forsiden giver desværre ikke et ordentligt indtryk af den flotte plakat. Se den på byplakat.com eller i butikken på Hjerting Badehotel.

▶ ▶ Næste bestillingsrunde slutter mandag den 1. maj!

Vi skriver direkte til køberne, og informerer om, hvornår plakaten kan afhentes i butikken i Hjerting Badehotel. Hvis du køber i perioden 21. april til 1. maj, så vil du kunne hente den fra omkring torsdag den 11. maj. 

Plakaten er lavet i samarbejde med Mens Lounge, som donerer 100 kroner pr. solgte plakat til HIF! Se flere af deres flotte plakater her mensloungeshop.com. De kan deres håndværk!

Vi skylder en stor tak til følgende for deres opbakning til projektet. Sten- og billedhugger Thomas Kjær Andersen, Hjerting Fiskeren, Mie Hyttel, Hjerting Badehotel, Halfdan Andersen, Jon & Dittes Hus, Arne Mårup, Hjerting Kirke og Kim Madsen, Hjerting Kanelaug, og ikke mindst tak til Mens Lounge for et godt samarbejde!

Kan du forestille dig et Hjerting-hjem uden denne flotte plakat!? ... Nej vel! ;-)

Psst..Du må meget gerne hjælpe os med at sprede budskabet ved at dele og like vores opslag på Facebook, tak! (-:
Klik her...


Oprettet: 04-2017