Champions League Finale event

Champions League Finale 2016 for U13 fodbold drenge

Nu kender vi jo alle resultatet af CL finale kampen, men lørdag den 28. maj var der en livlig diskussion om, hvem der skulle vinde CL 2016 blandt U13 drengene – skulle det være Real Madrid eller Atletico Madrid?

Fredag aften blev teltet slået op, gulvet lagt, stole og borde blev sat på plads. Projektor, computer og andet isenkram som skulle gøre det muligt at se kampen blev testet – vi var klar til invasionen lørdag.

Det blev lørdag og heldigvis var vejret med os, og det var dejligt varmt og vindstille. Det bragte så lidt udfordringer med at få lys niveauet bragt ned i teltet, så man kunne se noget på lærredet. Endelig kunne man få brugt nogle af de sorte affaldsposer, som man jo ikke må bruge på genbrugspladsen mere og som enhver ved – gaffatape er løsningen på alt - efter bedste Jørgen Clevin stil blev den ene ende af teltet mørkelagt indvendigt.

Kl. 19:00 mødte der 20 friske drenge op i haven på Styrmandsvænget til grill burger, sodavand og hygge. Efter spisning blev der lige tid til en gang Gris og Dåse Skjul uden på gaden så det overskydende energi efter rigelige mængder af sodavand kunne blive brændt af.

Naboerne på Styrmandsvænget var ikke i tvivl om at HIF var på besøg.Inden kampen kunne starte skulle alle drenge lige have lavet deres egen tipskupon – ”Den mest uretfærdige Tipskupon med de mest elendige præmier”. Alle mobil telefoner blev inddraget således ingen kunne ”snyde” med at finde oplysninger. Det bragte så en livlig diskussion på tværs af bordene.

Til kampstart kom endvidere de forældre, som havde lyst og mulighed, så der også var mulighed for at nyde kampen med dem. Rigelige mængder af popcorn, chips og sodavand blev bragt til teltet og de forældre, som ikke lige havde lyst til at se fodbold kunne fortrække om på terrassen til et glas vin og hygge.

Dem som valgte at ”se” kampen på afstand var overhovedet ikke i tvivl om hvornår der blev scoret. Støj niveauet steg betragteligt når der blev scoret efterfulgt af lidt øv, øv fra dem, som ikke holdt med det hold der scorede.

Efter forlænget spilletid og straffespark fik vi endelig resultatet og vi kunne finde de heldige – eller uheldige som havde vundet i tips. Mikkel Lund Sørensen, Lucas Oliver delte første pladsen som dem der havde flest rigtige. Der blev foretaget en lodtrækning og Mikkel Lund Sørensen kunne gå hjem med 6 økologiske æbler mens Lucas Oliver blev den heldige vinder af en rulle Prinzen Rolle chokoladekiks og Magnus Strandby blev nr. 3 som kunne gå hjem med en lille pose snack gulerødder ...

En stor tak til Lykkes Udlejning i Esbjerg, som gjorde det muligt for os at få et fint gulv i teltet og endnu engang tak for en dejlig aften med jer, drenge – I er en fornøjelse at være sammen med.


Oprettet: 06-2016