U13 drenge kom, skød og sejrede i Nordjylland

Onsdag den 4. maj satte 14 friske drenge fra U13 kursen mod det Nordjyske – nærmere bestemt Brovst Skole som vores drenge havde fået tildelt i forbindelse med Nørhalne Cup. Drengene skulle deltage i Nørhalne Cup for første gang. Nørhalne Cup er et stort internationale stævne som afholdes i Kristi Himmelfarts ferien. Nørhalne ligger 15 km nord for Aalborg og i tæt samarbejde med omegns klubberne afvikles Nørhalne cup på 75 fodbold baner. Stævnet er for U9 til og med U17 – drenge og piger og med 496 hold tilmeldt var det et rimeligt stort stævne. Årgangen har tidligere deltaget i Aalborg City Cup, men denne gang skulle der prøves kræfter med Nørhalne Cup.

Vel ankommet til Brovst Skole sent onsdag aften var der lige tid til at tjekke omgivelserne ud og få basen indrettet også var det ellers i køjen.

Turneringens første dag bød på høj solskin og gode vibrationer fra de forældre, som havde taget turen til det Nordjyske. Som forberedelse til turneringen havde drengene spillet et par 11- mands trænings-kampe, men aldrig spillet sammen til et stævne før, så det var med lidt spænding at kampen torsdag formiddag startede.

Holdet skulle møde et lokalt hold i den første kamp - KFUM Aalborg. En god kamp, som endte 0-0. Det resultat samt den samlede målscore skulle senere vise sig at have stor betydning. Næste kamp torsdag eftermiddag var mod et norsk hold – Høybråten & Stovner, som blev vundet med 5-0. Dagens kampe var overstået, så hjem til Brovst Skole og oplade til næste dag.

Taktikken fredag var at nu skulle der scores mål – MANGE mål. Dagens første kamp var mod endnu et norsk hold – Øvrevoll Hosle IL Team 1, som blev vundet 1-0. Ikke helt hvad trænerne ønskede, men stadig en sejr. Næste kamp mod det svenske hold – Sollentuna FK blev vundet 3-0. Stadig ikke hvad trænerne havde ønsket – mange mål, men holdet var stadig ubesejret.

Mental opladning ved Vestkysten
Fredag eftermiddag valgte mange hold at tage til Fårup Sommerland, men vores drenge tog en fællestur til Blokhus Strand – tilbage til den kendte Vestkyst. Vejret var fantastisk, så der var mulighed for at få dyppet fødderne i havet og en is efterfølgende. God mental afslapning til kampene lørdag.

Lørdag var turneringens sidste spilledag. I høj solskin mødte drengene et tysk hold – FFC Nordlicher Norderstedt. En spændende kamp som startede med en hurtigt føring af vores drenge, som senere blev udlignet af det tyske hold. Det blev så lynhurtigt straffet af vores drenge som vandt kampen 4-1. En god start på dagen – stadig ubesejret var drengene klar til dagens sidste kamp mod Bangsbo Freja som skulle vindes med 11 mål, såfremt drengene skulle have en chance for at spille om 1. eller 2. pladsen. Kampen blev vundet med cifrene 4-2 så nu skulle der spilles om 3. eller 4. pladsen.

Bronzekampen skulle spilles mod Eastside Viborg lørdag eftermiddag. Drengene spillede en flot kamp som blev vundet 3-1. Stor glæde ved spillere, trænere og de fremmødte forældre.

En stor tak til de u-u-ubesejrede drenge:
Mikkel LS, Christian W, Simon, Mads, Frederik W, Anders, Haqim, Lucas O, Magnus S, Philip, Rasmus NS, Alexander S, Alexander M og Christian D.

God stil, gode kampe, godt kammeratskab, godt humør og som altid en fornøjelse at have jer med på tur.


Oprettet: 05-2016