U13 drenge på træningsweekend

Lørdag den 5. marts kl. 10:00 mødte 23 friske drenge ind til træningsweekend i HIF. Efter en hurtig aflevering af oppakning gik det løs med målmandstræning ved Jesper Hansen, som var så venlig at bruge en time sammen med vores målmænd – super god træning for drengene.

De andre drenge havde let opvarmning samt let træning herunder forberedelse til de kommende kampe.

Efter en let frokost blev der spillet kampe mod henholdsvis Spangsberg IF og Rødekro IF. To spændende kampe, som endte henholdsvis 1-5 mod Spangsberg samt 5-1 mod Rødekro. Spangsberg samt Rødekro var inviteret til varm kakao og boller i klubhuset efter kampen. Der var godt humør, liv og glade dage i klubhuset samt en lettere brise af gammel ged fra 23 par fodboldstøvler, som var godt brugte og våde.

Efter et hårdt program fik drengene mulighed for at holde lidt fri i hallen, hvor der blev spillet bold, hygget, og fjollet lidt rundt.

Aerobic med Irena

Eftermiddagen bød på ”alternativ” træning for drengene. Der var mange gæt fra drengenes side om hvad der skulle ske, men der var ingen, som gættede at disse hærdede fodbolddrenge skulle prøve kræfter med aerobic.

Irena Morthorst satte musik på og så gik det ellers løs med små brudstykker af en serie, som gerne skulle ende ud med en hel aerobic serie. Rytme, motorik og bare det at få drengene lidt synkrone var en vældig stor udfordring, men drengene kæmpede en kamp og alle prøvede det bedste de kunne til stor fornøjelse for tilskuerne. Godt gået drenge!!

Efter den svedetur var det tid til at komme tilbage til rødderne – nemlig fodboldens verden. Indendørs træning i hallen med små kampe – endelig noget man vidste hvad var og ikke alle disse mærkelige bevægelser.

Aftensmaden blev serveret i klubhuset – efterfulgt at hygge, nogle faldt hurtigt i søvn, andre fik set lidt TV, men kl. 22:00 var lyset slukket og alle sov – selv trænerne.

Glade fodbolddrenge efter en aktiv weekend

Søndag morgen bød på morgenmad med hjemmebagt kringle a’la Spise med Price – rigeligt med smør – så det blev fluks brændt af med en god løbetur. Så var dagen ligesom startet.

Udendørs træning på vinterbanen efterfulgt at et bad, frokost og hurtigt pakken sammen. Alle mand stod klar kl. 12:15 – afgang til EFB hjemmekamp mod Randers. At kampen endte med en sejr til EFB var bare prikken over I’et for en god weekend.

Ved 15:30 tiden var det farvel og tak for denne gang. Der var flere drengene, som gav udtryk for at nu skulle de altså hjem og slappe af og sove.

En stor tak til drengene for en god weekend, en kæmpe tak til forældre for mad, kørsel, frivillig hjælp – alt det, som gør det muligt for os at tilbyde drengene sådan en weekend.


Oprettet: 04-2016