U13, U14 og U15 drenge i positiv udvikling

Antallet af spillere og niveauet i de tre ungdomsårgange har aldrig været højere end nu.

U13-1 er tophold i Vest-rækken, hold 2 er lige rykket op i Mesterrækken, og hold 3 gør det godt i Række 2. U14-1 er tophold i Mesterrækken, og hold 2 gør det godt i Række 2. U15-1 er med i Vest-rækken og hold 2 er med i Række 1.

Afdelingerne har: Mange dygtige spillere, ca. 30 per årgang, dygtige trænere til alle hold, målmandstræner, fysisktræner, fysioterapeutordning, ledere med styr på alt omkring holdene, faste tider på kunstgræs og god forældreopbakning til en masse sociale tiltag mm. Vi har desuden et fremragende samarbejde med Andrup IF og Bække SF i hhv. U13 og U15.

Masser af aktivitet og oplevelser
Afdelingerne skal i år til stævner i Tyskland og Spanien, hvor vi oftest forsøger at rejse flere afdelinger sammen. Udover træning, stævner og kampe arrangeres en masse aktiviteter f.eks. fælles spisning, Champions League-aften, alternativ sport, som boksetræning og yoga, og egne vinterturneringer med modstandere fra hele Jylland.

Plads til flere holdkammerater
Vi har i alle afdelinger, udover førsteholdene, 2./3. hold så der er et tilbud til alle uanset lyst og ambition. Alle hold har dygtige og engagerede trænere.

Vi vil så gerne have flere holdkammerater. Så er du klar på en masse gode oplevelser i et sjovt, lærerigt og udviklende miljø? Så kontakt os og aftal eventuelt en gratis og uforpligtende prøveperiode på 14 dage.

Kontakt os for yderligere information
U13 cheftræner Lars Zøhner, mail til l_andersen@mail.dk eller ring 20440962.
U14 cheftræner Richardt Tagmose, mail til richardt@stofanet.dk eller ring 31574002.
U15 cheftræner Jesper Hansen, mail til jesper.hansen@hcpetersen eller ring 20548942.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig!


Oprettet: 06-2017