Stor kapacitet træner U14 drenge

HIF's U14 drenge har i øjeblikket en god fredagsaftale med tidligere superligaspiller og træner Nicolai Wael.

Besøgene af Nicolai Wael bliver brugt til at træne opspil. Drengene øver sig i skabeloner og i at spille bredt og mod mål. Fodboldtræner Jesper Hansen fortæller, at Nicolai Wael er fantastisk god til at møde drengene i øjenhøjde. Drengene lytter meget intenst til ham.

Nicolai Wael er primært kendt for sin indsats hos SønderjyskE og Vejle Boldklub.

U14 har hold i U14 drenge Vest 2 og U14 drenge 1.

U14 er et sammensat afdeling, som består af en grundkerne af drenge fra Hjerting. Hertil kommer spillere fra Østerbyen, Boldesager, Gjesing, Sønderris og Sædding. Træner Jesper Hansen og Lars Zøhner lægger vægt på at få det sammensatte afdeling til at fungere optimalt f.eks. ved, at drengene klæder om og bader efter træning, tager på træningslejr, mødes til fællesspisning og deler reklamer ud to og to. Til efteråret er der planer om en træningslejr i Bremen.

Jesper Hansen er ny træner for holdet. Han har været træner for sin søns hold i Tjæreborg i en årrække. Han havde egentlig besluttet sig for at stoppe som træner, men kunne ikke sige nej, da han blev spurgt, om han ville være med til at træne netop dette hold sammen med Lars Zøhner hos Hjerting If.

Nye spillere søges
Drengene i U14 vil gerne have flere spillere med i truppen. Der er pt. 25 spillere i afdelingen.

Er du 13 eller 14 år og har lyst til at prøve - gratis og uforpligtende i 14 dage - så: 

Fang os på 20 54 89 42 eller mail@hiffodbold.com.

Billedtekst:
Hjertings U14 drenge lytter intenst til tidligere superligaspiller Nicolai Wael (tv.), og fodboldtræner Jesper Hansen (th.) lytter med. Træner Lars Zøhner nåede desværre ikke med på billedet. 


Oprettet: 05-2016